Loading...
Zakelijke markt 2018-01-19T13:32:10+00:00

Zakelijke Markt.

“Lexxit beschermt en handhaaft uw rechten op het internet en socialmedia”

De zakelijke markt wordt op het internet anders geconfronteerd met internetmisbruik dan dat particulieren dat ervaren. Zo zal het bedrijfsleven vaker hinder ondervinden van oneerlijke concurrentie, schending van de reclame wetgeving en zo meer. Lexxit biedt uw organisatie hulp bij de bescherming van uw belangen op het internet.

Merkbescherming

Merkbescherming is het volledige proces van merkregistratie tot merkbewaking, waardoor organisaties hun intellectuele eigendommen kunnen beschermen en waarde kunnen creëren rondom een merk.

Valse reviews op internet

Door valse reviews op internet blijven klanten weg in uw onderneming. Deze valse reviews gelden niet alleen voor de horeca-ondernemers maar voor alle bedrijfstakken.

Anonieme valse beschuldigingen

Een onbekende beschuldigt u van oplichting, fraude of nog erger.

Bescherm uw bedrijf en uw eigendommen op het internet.

Lexxit Direct

Referentie

Lexxit is als één eerste bedrijf in Nederland gespecialiseerd op het gebied van internetrecht. Inmiddels is een bijzondere expertise opgebouwd om zowel ,”world wide”, handhavend en beschermend te kunnen optreden, al dan niet gebruikmakend van het immense netwerk in de meeste landen van de wereld.

Advocatuur

Lexxit is ontstaan vanuit de advocatuur. Daar werd opgemerkt dat de wetgever, maar ook organisaties, achterblijven bij de snelle veranderingen in de samenleving door het internet. Hierdoor ontstaan veel problemen op het gebied van handhaving, aansprakelijkheid en worden onnodige risico’s genomen.

Handhaving en Bescherming

Lexxit beschermt uw bedrijf tegen onrechtmatige gebruik van uw media, software of producten. Bij de uitvoering van haar opdracht maakt Lexxit gebruik van diverse disciplines, Advocaten, rechercheurs en IT-Specialisten. 

Kom in actie

Heeft u een vraag of wilt u actie ondernemen? Neem dan nu contact met ons op of laat u terugbellen door een van onze specialisten.

Uw naam *

Uw e-mailadres *

Uw bericht *

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Ga akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy statement.

Algemene voorwaarden.

Privacy statement.