Loading...
Particulieren 2018-01-19T13:36:30+00:00

Internet specialist voor U.

“Lexxit beschermt en handhaaft uw rechten op het internet en socialmedia”

Lexxit is een pionier op het gebied van internetrecht in Nederland. Zij heeft de kennis en ervaring hulp te bieden bij het online en offline stoppen van onder andere intimidatie, bedreigingen, misbruik, chantage en afpersing. Zij weet anonieme en onbekende daders op te sporen. Zij dwingt daders en providers op het rechte pad en verhaalt de schade.

Wraakporno

Bij verbroken relaties komt het voor dat verbitterde ex-partners foto’s en video’s, die in goed vertrouwen zijn gemaakt en gegeven, online worden geplaatst. Gevolgen hiervan kunnen rampzalig zijn. De onrechtmatige posts moeten daarom zo snel mogelijk worden aangepakt. Kwetsbare teksten, foto’s en video’s kunnen niet snel genoeg worden verwijderd. Alleen dan kan onnodige verdere verspreiding worden tegengegaan.

Ontgooglen

Valse of kwetsbare berichten over u verschijnen wanneer uw naam wordt gegoogeld. En zelfs zonder dat op uw naam wordt gezocht! Of u wilt liever gewoon niet gevonden worden op Google. Dan kunt u google vragen om deze zoekresultaten te verwijderen. Iedereen heeft het recht “vergeten te worden”.

Bedreiging, afpersing en misbruik

Het aantal meldingen van sextortion, het online afpersen met behulp van naaktfoto’s, neemt de laatste jaren toe. Maar veelal wordt dit niet gemeld, vaak uit schaamte of angst voor de afpersers. Het kan zijn dat u niet gehoord wordt door de politie. Lexxit kan hulp bieden bij uw aangifte of kijken naar andere mogelijke manieren van handhaving.

Nare berichten of Naaktfoto’s online

Staan er nare berichten of foto’s van u al online en wilt u deze verwijderd hebben? Heeft u tevergeefs deze proberen te laten verwijderen. Dan kan Lexxit u helpen bij een “notice en takedown-verzoek” waardoor uw kans groter is dat dit gehonoreerd wordt. Ook indien u verzoek wordt afgewezen kan Lexxit verdere stappen ondernemen, zo kunnen de NAW gegevens van de dader worden opgevraagd of kan de provider via gerechtelijke stappen gedwongen worden.

Laat uw normale leven weer terugkeren

Niemand heeft het recht om controle over u, uw foto’s en video’s of uw identiteit tot zich te nemen. Lexxit zorgt voor verhaal van schade. zij biedt de ondersteuning om de nodige ruste te vinden bij het leven van alledag.

Lexxit Direct

Advocatuur

Lexxit is als één eerste bedrijf in Nederland gespecialiseerd op het gebied van internetrecht. Inmiddels is een bijzondere expertise opgebouwd om zowel ,”world wide”, handhavend en beschermend te kunnen optreden, al dan niet gebruikmakend van het immense netwerk in de meeste landen van de wereld.

Handhaving

Lexxit is ontstaan vanuit de advocatuur. Daar werd opgemerkt dat de wetgever, maar ook organisaties, achterblijven bij de snelle veranderingen in de samenleving door het internet. Hierdoor ontstaan veel problemen op het gebied van handhaving, aansprakelijkheid en worden onnodige risico’s genomen.

Bescherming

Lexxit beschermt u tegen onrechtmatige gebruik van teksten, foto’s en video’s. Bij de uitvoering van haar opdracht maakt Lexxit gebruik van diverse disciplines, Advocaten, rechercheurs en IT-Specialisten.

Privacy is nog niet dood

Wij beschermen uw privacy.

Durf te vragen.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op of laat u terugbellen door een van onze specialisten.

Uw naam *

Uw e-mailadres *

Uw bericht *

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Ga akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacy statement.

Algemene voorwaarden.

Privacy statement.