Achtergrond.

Lexxit is ontstaan vanuit de advocatuur. Daar werd opgemerkt dat de wetgever, maar ook organisaties, achterblijven bij de snelle veranderingen in de samenleving door het internet. Hierdoor ontstaan veel problemen op het gebied van handhaving, aansprakelijkheid en worden onnodige risico’s genomen. Veel van deze problemen kunnen voorkomen worden door juiste voorbereiding.

Lexxit is een afdeling van Mulders Advocaten, een kantoor met ruim 25 jaar ervaring in de advocatuur. Lexxit is opgericht om bedrijven en particulieren te adviseren op het gebied van handhaving op het internet.

De artikelen op Lexxit zijn geschreven door mr. Stephan (S.T.L.A.) Mulders, advocaat bij Mulders Advocaten. Al ruim vier jaar houdt hij zich bezig met smaad en laster op internet. U kunt hem altijd een vraag stellen via dit formulier. Dan wordt uw situatie beoordeeld en heeft u direct duidelijkheid.

mr. drs. Stephan Mulders

Handhaving op internet.

Recht op internet verschilt in wezen niet van enig ander rechtsgebied. Dat is anders met handhaving, daarbij krijgt men namelijk te maken met, onder andere: internationaal recht, anoniemiteit en hostingmaatschappijen. Daarnaast is het zaak rekening te houden met factoren als snelheid en PR. Lexxit adviseert over handhaving op internet. Indien nodig neemt Mulders Advocaten deze handhaving vervolgens op zich.

Lexxit missie.

Lexxit ondersteunt bij handhaving op internet

Lexxit werkt in beginsel via internet. Onze cliënten komen uit het hele land. U kunt ons bij voorkeur bereiken via contact@lexx-it.nl of via skype: LexxitNL. Mocht u liever langskomen op ons kantoor te Echt dan wordt u van harte uitgenodigd een afspraak te maken. Via deze link kunt u contact opnemen.

Lexxit geeft vrijblijvend advies over uw casus!

Meld internetmisbruik